Departamento
Agricultura y Alimentación
Publicaciones (56) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2008
-
A feasibility study on the use of a miniature fiber optic NIR spectrometer for the prediction of volumic mass and reducing sugars in white wine fermentations
Journal of Food Engineering, Vol. 89, Núm. 3, pp. 325-329
-
Aclareo mecánico en viñedos en espaldera
Vinoteq: Vino, ecnología, equipos, calidad, Vol. 41, pp. 26-29
-
Age-specific physiological responses to UV radiation in the aquatic liverwort Jungermannia exsertifolia subsp. cordifolia
Cryptogamie Bryologie, Vol. 29, Núm. 2, pp. 115-126
-
Análisis crítico de la viticultura en el inicio de su sexto milenio
Mercados del vino y la distribución, Vol. 32, pp. 8-8
-
Aprender enseñando: una propuesta de organización de la asignatura Conocimiento del Medio Natural
Contextos educativos: Revista de educación, Núm. 11, pp. 225-242
-
Assessment of tempranillo grapes quality in the vineyard by vitur score-sheet
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, Vol. 42, Núm. 1, pp. 59-65
-
Balance de nitrógeno en el cultivo de patata en Rioja Alta
Cuaderno de campo, Núm. 39, pp. 31-35
-
Calidad y seguridad de frutas y hortalizas mínimamente procesadas
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 390, pp. 112-115
-
Changes in the color components and phenolic content of red wines from Vitis Vinífera L. Cv. "Tempranillo" during vinification and aging
European Food Research and Technology, Vol. 228, Núm. 1, pp. 29-38
-
Characterisation of Extended-Spectrum Beta-Lactamases and integrons in Escherichia coli isolates in a Spanish hospital
Journal of Medical Microbiology, Vol. 57, Núm. 7, pp. 916-920
-
Characterization of a new organization of the plantaricin locus in the inducible bacteriocin-producing Lactobacillus plantarum J23 of grape must origin
Archives of Microbiology, Vol. 189, Núm. 5, pp. 491-499
-
Comparative study of the pln locus of the quorum-sensing regulated bacteriocin-producing L. plantarum J51 strain
International Journal of Food Microbiology, Vol. 128, Núm. 2, pp. 390-394
-
Corrección del carácter reducido del vino mediante Reduless
La Semana vitivinícola, Núm. 3215, pp. 710-719
-
Descriptive analysis of wines from Vitis vinifera cv. Albariño
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 88, Núm. 5, pp. 819-823
-
Detection of Alpha and Gamma-Proteobacteria in Amblyomma triste (Acari: Ixodidae) from Uruguay
Experimental and Applied Acarology, Vol. 44, Núm. 1, pp. 49-56
-
Detection of Rickettsia spp. in Haemaphysalis ticks collected in La Rioja, Spain
Vector-Borne and Zoonotic Diseases, Vol. 8, Núm. 5, pp. 653-658
-
Determination of cyprodinil and fludioxonil in the fermentative process of must by high-performance liquid chromatography-diode array detection
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 88, Núm. 11, pp. 1943-1948
-
Diagnóstico microbiológico de las infecciones por patógenos bacterianos emergentes: Anaplasma, Bartonella, Rickettsia, Tropheryma whipplei
Enfermedades Infecciosas y Microbiologia Clinica, Vol. 26, Núm. 9, pp. 573-580
-
ESBL in animals and their importance in transmission to humans (Enfermedades Infecciosas y Microbiologia Clinica (2007) 25, SUPPL. 2, (29-37))
Enfermedades Infecciosas y Microbiologia Clinica, Vol. 26, Núm. 9, pp. 603
-
Effect of Commercial Mannoprotein Addition on Polysaccharide, Polyphenolic, and Color Composition in Red Wines
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 56, Núm. 19, pp. 9022-9029