Sol Angel
Zamuz Castro
Publicaciones en las que colabora con Sol Angel Zamuz Castro (17)
2011
-
Evaluación del aroma de vinos Mencía, Albariño y Godello
La Semana vitivinícola, Núm. 3348, pp. 582-586
-
Intraspecific diversity of yeast associated to vitis vinifera albariño must from different vineyard ecosystems
Journal of the Institute of Brewing, Vol. 117, Núm. 2, pp. 224-229
2010
-
Composición estilbénica de mostos de la variedad albariño (" Vitis vinifera L.)
Mol: boletín de la Sociedad de Ciencias de Galicia, Núm. 10, pp. 95-96
-
Los antocianos como marcadores de la biodiversidad en cultivares de vid ( " Vitis vinifera L." ) cultivados en Galicia
Mol: boletín de la Sociedad de Ciencias de Galicia, Núm. 10, pp. 93-94
-
Los flavonoles como marcadores de la biodiversidad en cultivares blancos de vid ( " Vitis vinifera L. " ) cultivados en Galicia.
Mol: boletín de la Sociedad de Ciencias de Galicia, Núm. 10, pp. 97-98
2009
-
Determinación de la composición fenólica en mostos de Albariño de la Denominación de Origen Rías Baixas
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009
-
Efecto de una poligalacturonasa de "Kluyveromyces sp" sobre el potencial aromático de los vinos
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009
-
Efecto del clima sobre la composición varietal del cultivar Albariño en la Denominación de Origen Rías Baixas
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009
2008
-
Descriptive analysis of wines from Vitis vinifera cv. Albariño
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 88, Núm. 5, pp. 819-823
2007
-
Efecto del "terroir" en la microbiota autóctona de Vitis vinifera cv Albariño en Galicia
Viticultura enología profesional, Núm. 111, pp. 23-26
-
Effect of terroir on the volatiles of Vitis vinifera cv. Albariño
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 87, Núm. 7, pp. 1252-1256
-
Evaluation of PFGE and mtDNA restriction analysis methods to detect genetic diversity of Saccharomyces cerevisiae strains associated to Vitis vinifera
Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin, Vol. 41, Núm. 3, pp. 155-159
-
Primary study of enological variability of wines from different clones of Vitis vinifera L cv. Albariño grown in Misión Biológica de Galicia (CSIC)
Journal of Food Composition and Analysis, Vol. 20, Núm. 7, pp. 591-595
-
Valor de la actividad odorífica en vinos de la variedad Albariño cultivada en la Denominación de Origen Rías Baixas
Enólogos, Núm. 46, pp. 68-69
2006
-
Aromatic diversity of Vitis vinifera cv Albariño quantification of aromatic potential
Journal International des Sciences de la Vigne et du Vin, Vol. 40, Núm. 4, pp. 197-202
-
Volatile composition of the Vitis vinifera Albariño musts according to geographic areas from Rías Baixas D.O. (Spain)
Italian Journal of Food Science, Vol. 18, Núm. 3, pp. 323-327
-
Volatile compounds after spontaneous fermentation of musts from Vitis vinifera cv. Albariño grapes cultivated in different origins from Rías Baixas AOC, Spain
Flavour and Fragrance Journal, Vol. 21, Núm. 5, pp. 743-748