Publications by the researcher in collaboration with Cristina Peña (5)

1999

  1. Effects of maceration time and pectolytic enzymes added during maceration on the phenolic composition of must

    Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 5, Núm. 4, pp. 319-325

1995

  1. Prediction of Oxidative Browning in White Wines as a Function of Their Chemical Composition

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 43, Núm. 11, pp. 2813-2817

  2. Investigation on the role played by fermentation esters in the aroma of young Spanish wines by multivariate analysis

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 67, Núm. 3, pp. 381-392

1992

  1. Evolución de la composición aromática del mosto en el transcurso de la fermentación

    500 años de vitivinicultura americana y sus relaciones con Europa: [XX Congreso Mundial de la Viña y el Vino, 72.ª Asamblea General de la O.I.V. Madrid y La Rioja (España) 18-26 mayo 1992]

  2. Composición aromática y contribución sensorial de diferentes grupos de compuestos en vinos de la región aragonesa

    500 años de vitivinicultura americana y sus relaciones con Europa: [XX Congreso Mundial de la Viña y el Vino, 72.ª Asamblea General de la O.I.V. Madrid y La Rioja (España) 18-26 mayo 1992]