Purificación
Fernández Zurbano
PROFESORA TITULAR DE UNIVERSIDAD

Cristina
Peña
Publications by the researcher in collaboration with Cristina Peña (6)
2023
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Natural versus conventional production of Spanish white wines: an exploratory study
Journal of the Science of Food and Agriculture
1999
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Effects of maceration time and pectolytic enzymes added during maceration on the phenolic composition of must
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 5, Núm. 4, pp. 319-325
1995
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Prediction of Oxidative Browning in White Wines as a Function of Their Chemical Composition
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 43, Núm. 11, pp. 2813-2817
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Investigation on the role played by fermentation esters in the aroma of young Spanish wines by multivariate analysis
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 67, Núm. 3, pp. 381-392
1992
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Evolución de la composición aromática del mosto en el transcurso de la fermentación
500 años de vitivinicultura americana y sus relaciones con Europa: [XX Congreso Mundial de la Viña y el Vino, 72.ª Asamblea General de la O.I.V. Madrid y La Rioja (España) 18-26 mayo 1992]
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Composición aromática y contribución sensorial de diferentes grupos de compuestos en vinos de la región aragonesa
500 años de vitivinicultura americana y sus relaciones con Europa: [XX Congreso Mundial de la Viña y el Vino, 72.ª Asamblea General de la O.I.V. Madrid y La Rioja (España) 18-26 mayo 1992]