Publicaciones en las que colabora con María Paz Diago Santamaría (5)

2013

  1. Appraisal of wine color and phenols from a non-invasive grape berry fluorescence method

    OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, Vol. 47, Núm. 1, pp. 55-64

2012

  1. Impact of Prebloom and Fruit Set Basal Leaf Removal on the Flavonol and Anthocyanin Composition of Tempranillo Grapes

    American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 63, Núm. 3, pp. 367-376

  2. Phenolic composition of Tempranillo wines following early defoliation of the vines

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 92, Núm. 4, pp. 925-934

2010

  1. Incremento de la concentración de flavonoles en uva de la variedad Tempranillo (Vitis Vinifera l.) debido al deshojado precoz

    Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010