Impact of Prebloom and Fruit Set Basal Leaf Removal on the Flavonol and Anthocyanin Composition of Tempranillo Grapes

  1. María Paz Diago Santamaría 1
  2. Belén Ayestarán Iturbe 1
  3. Zenaida Guadalupe Mínguez 1
  4. Stefano Poni 2
  5. Javier Tardáguila Laso 1
  1. 1 Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
    info

    Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino

    Logroño, España

    ROR https://ror.org/01rm2sw78

  2. 2 Istituto di Frutti-Viticoltura, Via Emilia Parmense 84, 29100 Piacenza, Italy
Revista:
American Journal of Enology and Viticulture

ISSN: 0002-9254

Año de publicación: 2012

Volumen: 63

Número: 3

Páginas: 367-376

Tipo: Artículo

DOI: 10.5344/AJEV.2012.11116 DIALNET GOOGLE SCHOLAR

Otras publicaciones en: American Journal of Enology and Viticulture

Proyectos relacionados