Publicaciones en las que colabora con Rosa María López Martín (73)

2018

  1. Efecto de la aplicación de un antibotrítico biológico sobre la microbiota y la calidad de la uva y del vino

    La Semana vitivinícola, Núm. 3531, pp. 1989-1992

  2. Efecto de la aplicación de un antibotrítico biológico sobre la microbiota y la calidad de la uva y del vino

    La Semana vitivinícola, Núm. 3533, pp. 2185-2188

  3. Evaluating a preventive biological control agent applied on grapevines against Botrytis cinerea and its influence on winemaking

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 98, Núm. 12, pp. 4517-4526

  4. Impact of chemical and biological fungicides applied to grapevine on grape biofilm, must, and wine microbial diversity

    Frontiers in Microbiology, Vol. 9, Núm. FEB

  5. Microbial inactivation and MLF performances of Tempranillo Rioja wines treated with PEF after alcoholic fermentation

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 269, pp. 19-26

  6. Microorganisms involved in unconventional alterations of wines during theirconservation

    Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences

  7. Uso de levaduras no-Saccharomyces en vinificación: necesidad de selección

    La Semana vitivinícola, Núm. 3515, pp. 389-393

  8. Uso de levaduras no-Saccharomyces en vinificación: necesidad de selección

    La Semana vitivinícola, Núm. 3533, pp. 2227-2230

  9. Wine aroma evolution throughout alcoholic fermentation sequentially inoculated with non-Saccharomyces/Saccharomyces yeasts

    Food Research International, Vol. 112, pp. 17-24

  10. Wine aromatic compound production and fermentative behaviour within different non-Saccharomyces species and clones

    Journal of Applied Microbiology