María del Patrocinio
Garijo Jiménez
Servicio de Investigación y Desarrollo Tecnológico Agroalimentario de La Rioja
Logroño, EspañaPublicacións en colaboración con investigadores/as de Servicio de Investigación y Desarrollo Tecnológico Agroalimentario de La Rioja (11)
2013
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Elaboración de vinos tintos más saludables
Zubía, Núm. 25, pp. 47-60
2012
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Elaboración de vinos tintos con plata coloidal como alternativa al uso del anhídrido sulfuroso
Cuaderno de campo, Núm. 50, pp. 35-39
2008
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Permanence of yeast inocula in the winery ecosystem and presence in spontaneous fermentations.
European Food Research and Technology, Vol. 227, Núm. 5, pp. 1563-1567
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The occurrence of fungi, yeast and bacteria in the air of a Spanish winery during vintage
International Journal of Food Microbiology, Vol. 125, Núm. 2, pp. 141-145
2007
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Levadura Zymaflore RjA
Cuaderno de campo, Núm. 38, pp. 37-39
2006
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Effect of the addition of inert cellulose substrates to grape must on Saccharomyces cerevisiae diversity and the evolution of alcoholic fermentation.
Letters in Applied Microbiology., Vol. 42, Núm. 5, pp. 465-470
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Ensayos de inoculación de bacterias lácticas
Cuaderno de campo, Núm. 34, pp. 30-34
2004
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Influencia del pH de la uva en la calidad del vino y en la formación de aminas biógenas
Zubía, Núm. 16, pp. 69-81
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La adición de materia nitrogenada al mosto de uva
Zubía, Núm. 16, pp. 83-92
2000
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Yeast hulls: effect on spontaneous fermentation in different vinification conditions
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, Vol. 34, Núm. 3, pp. 131-135
1999
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Ecology of spontaneous fermentation in one winery during five consecutive years
Letters in Applied Microbiology., Vol. 29, Núm. 6, pp. 411-415