Publicacións en colaboración con investigadores/as de Servicio de Investigación y Desarrollo Tecnológico Agroalimentario de La Rioja (11)

2013

  1. Elaboración de vinos tintos más saludables

    Zubía, Núm. 25, pp. 47-60

2008

  1. Permanence of yeast inocula in the winery ecosystem and presence in spontaneous fermentations.

    European Food Research and Technology, Vol. 227, Núm. 5, pp. 1563-1567

  2. The occurrence of fungi, yeast and bacteria in the air of a Spanish winery during vintage

    International Journal of Food Microbiology, Vol. 125, Núm. 2, pp. 141-145

2007

  1. Levadura Zymaflore RjA

    Cuaderno de campo, Núm. 38, pp. 37-39

2000

  1. Yeast hulls: effect on spontaneous fermentation in different vinification conditions

    OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, Vol. 34, Núm. 3, pp. 131-135

1999

  1. Ecology of spontaneous fermentation in one winery during five consecutive years

    Letters in Applied Microbiology., Vol. 29, Núm. 6, pp. 411-415