Fernanda
Ruiz Larrea
CATEDRÁTICA DE UNIVERSIDAD
Publicaciones en las que colabora con Fernanda Ruiz Larrea (12)
2021
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Synergy between grape polyphenol extracts and antibiotics in inhibiting the growth of antibiotic multidrug resistant enterococci and enterobacteria
World Microbe Forum
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Whole genome analysis of two multiresistant Escherichia coli strains, effect of grape polyphenols on bacterial growth
Enoforum Web Conference 2020
2008
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Genetic typification by Pulsed Field Gel Electrophoresis (PFGE) and Randomly Amplified Polymorphic DNA (RAPD) of wild Lactobacillus plantarum and Oenococcus oeni wine strains
European Food Research and Technology, Vol. 227, Núm. 2, pp. 547-555
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Performance of malolactic fermentation by inoculation of selected Lactobacillus plantarum and Oenococcus oeni strains isolated from Rioja red wines
Vitis - Journal of Grapevine Research, Vol. 47, Núm. 2, pp. 123-129
2007
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Evidence of mixed wild populations of Oenococcus oeni strains during wine spontaneous malolactic fermentations
European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 1-2, pp. 215-223
2004
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Fermentación maloláctica en barrica. Efecto en las características de vinos tintos de Rioja y en su estabilidad de color
Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentación en Viticultura y Enología: reunión anual 2002, Almendralejo (Badajoz), abril de 2002
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High tolerance of wild Lactobacillus plantarum and Oenococcus oeni strains to lyophilisation and stress environmental conditions of acid pH and ethanol
FEMS Microbiology Letters, Vol. 230, Núm. 1, pp. 53-61
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Utilización de cultivos comerciales de bacterias lácticas de inoculación directa, para el desarrollo de la fermentación maloláctica
Reuniones del Grupo de Trabajo de Experimentación en Viticultura y Enología: reunión anual 2002, Almendralejo (Badajoz), abril de 2002
2003
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Design and Evaluation of PCR Primers for Analysis of Bacterial Populations in Wine by Denaturing Gradient Gel Electrophoresis
Applied and Environmental Microbiology, Vol. 69, Núm. 11, pp. 6801-6807
2001
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Bacterias lácticas responsables de la fermentación maloláctica del vino
Aspectos prácticos de la fermentación maloláctica : [Jornada técnica, celebrada en Logroño, 14 de Junio de 1999] (Consejería de Agricultura, Ganadería y Desarrollo Rural), pp. 67-82
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Bacterias lácticas y bacteriocinas del vino.
Bacteriocinas producidas por bacterias lácticas y su aplicación a la industria alimentaria. (UNIVERSIDAD DE GRANADA), pp. 79-90
1998
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Soluble proteins and free amino nitrogen content in must and wine of cv. Viura in La Rioja
Vitis, Vol. 37, Núm. 3, pp. 139-142