Yong-Sheng
Tao
Yong-Sheng Tao-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (7)
2017
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Evaluation of aroma enhancement for “Ecolly” dry white wines by mixed inoculation of selected Rhodotorula mucilaginosa and Saccharomyces cerevisiae
Food Chemistry, Vol. 228, pp. 550-559
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Understanding the relationship between wine phenolic compounds and sensory properties: Bitterness and astringency
Phenolic Compounds: Types, Effects and Research, pp. 29-56
2014
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A novel spectral fingerprint analysis to discriminate dry red wines
Guang Pu Xue Yu Guang Pu Fen Xi/Spectroscopy and Spectral Analysis, Vol. 34, Núm. 1, pp. 133-140
2010
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Parámetros del color de vinos tintos españoles con madera: Correlación con la percepción sensorial de la calidad
IX Congreso Nacional del Color: Alicante 2010
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Proantocianidinas en vino mediante maldi-tof ms
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010
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Relationship between nonvolatile composition and sensory properties of premium spanish red wines and their correlation to quality perception
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 58, Núm. 23, pp. 12407-12416
2009
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Determinación de la fracción de vino más importante en el color de distintos vinos tintos
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009