Javier
Tardáguila Laso
CATEDRÁTICO DE UNIVERSIDAD
Publicacións nas que colabora con Javier Tardáguila Laso (8)
2023
-
Multi-sensor spectral fusion to model grape composition using deep learning
Information Fusion, Vol. 99
2019
2013
-
Appraisal of wine color and phenols from a non-invasive grape berry fluorescence method
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, Vol. 47, Núm. 1, pp. 55-64
-
Spatial variability of grape composition in a Tempranillo (Vitis vinifera L.) vineyard over a 3-year survey
Precision Agriculture, Vol. 14, Núm. 1, pp. 40-58
2012
-
Impact of Prebloom and Fruit Set Basal Leaf Removal on the Flavonol and Anthocyanin Composition of Tempranillo Grapes
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 63, Núm. 3, pp. 367-376
-
Phenolic composition of Tempranillo wines following early defoliation of the vines
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 92, Núm. 4, pp. 925-934
2011
-
Incremento de la concentración de flavonoles en uva de la variedad Tempranillo (Vitis vinifera L.) debido al deshojado precoz
Enoviticultura, Núm. 13, pp. 16-24
2010
-
Incremento de la concentración de flavonoles en uva de la variedad Tempranillo (Vitis Vinifera l.) debido al deshojado precoz
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010