Study of wine varietals from the Balearic Islands (Spain): analysis of wine colour, monomeric anthocyanins, proanthocyanidins and sensory analysis
- P. Balda 1
- M.C. Garau 2
- J.M. Luna 2
- H. Medrano 1
- L. Martínez-Lapuente 3
- M. González-Lázaro 3
- Z. Guadalupe 3
- B. Ayestarán 3
-
1
Universitat de les Illes Balears
info
- 2 Servei de l'institut de Recerca i Formació Agrària i Pesqauera de Les Illes Balears, Palma de Mallorca, Spain
-
3
Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
info
- Escribano Bailón, M. Teresa (ed. lit.)
- García Estévez, Ignacio (ed. lit.)
- González Paramás, Ana María (ed. lit.)
- Dueñas Patón, Montserrat (ed. lit.)
Verlag: Fundación General Universidad de Salamanca
ISBN: 9788469745793
Datum der Publikation: 2017
Seiten: 148
Kongress: In Vino Analytica Scientia 2017 Symposium. IVAS 2017. Salamanca (Spain) 17-20 July 2017
Art: Konferenz-Beitrag