Study of wine varietals from the Balearic Islands (Spain): analysis of wine colour, monomeric anthocyanins, proanthocyanidins and sensory analysis

  1. P. Balda 1
  2. M.C. Garau 2
  3. J.M. Luna 2
  4. H. Medrano 1
  5. L. Martínez-Lapuente 3
  6. M. González-Lázaro 3
  7. Z. Guadalupe 3
  8. B. Ayestarán 3
  1. 1 Universitat de les Illes Balears
    info

    Universitat de les Illes Balears

    Palma, España

    ROR https://ror.org/03e10x626

  2. 2 Servei de l'institut de Recerca i Formació Agrària i Pesqauera de Les Illes Balears, Palma de Mallorca, Spain
  3. 3 Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
    info

    Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino

    Logroño, España

    ROR https://ror.org/01rm2sw78

Konferenzberichte:
In Vino Analytica Scientia 2017 Symposium. IVAS 2017 (Book of abstracts)
  1. Escribano Bailón, M. Teresa (ed. lit.)
  2. García Estévez, Ignacio (ed. lit.)
  3. González Paramás, Ana María (ed. lit.)
  4. Dueñas Patón, Montserrat (ed. lit.)

Verlag: Fundación General Universidad de Salamanca

ISBN: 9788469745793

Datum der Publikation: 2017

Seiten: 148

Kongress: In Vino Analytica Scientia 2017 Symposium. IVAS 2017. Salamanca (Spain) 17-20 July 2017

Art: Konferenz-Beitrag