Effect of the addition of polysaccharides extracted for grape pomace and must on sensory and chemical composition of white wines

  1. Estela Cano-Mozo 2
  2. Silvia PÉREZ-MAGARIÑO 1
  3. Marta BUENO-HERRERA 1
  4. Thierry DOCO 4
  5. Diego CANALEJO 3
  6. Belén AYESTARÁN 3
  7. Zenaida GUADALUPE 3
  1. 1 Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
    info

    Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León

    León, España

    ROR https://ror.org/01f7a6m90

  2. 2 Agrarian Technological Institute of Castilla y León
  3. 3 Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
    info

    Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino

    Logroño, España

    ROR https://ror.org/01rm2sw78

  4. 4 UMR
Actas:
MACROWINE 2021-VIRTUAL

Editorial: Macrowine 2021

Año de publicación: 2021

Congreso: MACROWINE 2021-VIRTUAL

Tipo: Aportación congreso