Microwave treatment of grapes: effect on the must and red wine polysaccharide composition

  1. Belén Ayestarán 1
  2. Leticia Martínez-Lapuente 1
  3. Mikel Landin 1
  4. Raquel Muñoz García 2
  5. Zenaida Guadalupe 1
  1. 1 Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
    info

    Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino

    Logroño, España

    ROR https://ror.org/01rm2sw78

  2. 2 Universidad de Castilla-La Mancha
    info

    Universidad de Castilla-La Mancha

    Ciudad Real, España

    ROR https://ror.org/05r78ng12

Actas:
8th International Macrowine Conference on macromolecules and secondary metabolites of grapevine and wine – MACROWINE 2021 Virtual

Año de publicación: 2021

Congreso: The 8th International Macrowine Conference on macromolecules and secondary metabolites of grapevine and wine – MACROWINE 2021 Virtual. 23/06/2021 - 30/06/2021

Tipo: Aportación congreso