Study of the oxygen consumption rate of different wine polyphenol fractions

  1. Ana Gonzalo Diago 1
  2. Sara Ferrero del Teso 2
  3. V. Ferreira 2
  4. María Pilar Sáenz Navajas 2
  5. Purificación Fernández Zurbano 1
  1. 1 Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
    info

    Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino

    Logroño, España

    ROR https://ror.org/01rm2sw78

  2. 2 Laboratorio de Análisis del Aroma y Enología. Departamento de Química Analítica. Facultad de Ciencias. Instituto Agroalimentario de Aragón –IA2- (Universidad de Zaragoza-CITA)
Book:
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences

Publisher: Instituto de las Ciencias de la Vid y del Vino

Year of publication: 2018

Pages: 204

Congress: International Congress on Grapevine and Wine Sciences (1. 2018. Logroño)

Type: Conference paper