Study of the oxygen consumption rate of different wine polyphenol fractions

  1. A. Gonzalo-Diago 1
  2. S. Ferrero-del-Teso 2
  3. V. Ferreira 2
  4. M.P. Sáenz-Navajas 2
  5. P. Fernández-Zurbano 1
  1. 1 Departamento de Enología, Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (Universidad de La Rioja, CSIC, Gobierno de La Rioja)
  2. 2 Laboratorio de Análisis del Aroma y Enología. Departamento de Química Analítica. Facultad de Ciencias. Instituto Agroalimentario de Aragón –IA2- (Universidad de Zaragoza-CITA)
Buch:
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences

Verlag: Instituto de las Ciencias de la Vid y del Vino

Datum der Publikation: 2018

Seiten: 204

Kongress: International Congress on Grapevine and Wine Sciences (1. 2018. Logroño)

Art: Konferenz-Beitrag