Study of the content of amino acids and biogenic amines in sparkling red wines

  1. M. González 2
  2. A. Ruiz 2
  3. L. Martínez 2
  4. Z. Guadalupe 2
  5. B. Ayestarán 2
  6. M. Bueno Herrera 1
  7. C. Gónzalez Huerta 1
  8. P. López de la Cuesta 1
  9. S. Pérez Magariño 1
  1. 1 Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
    info

    Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León

    León, España

    ROR https://ror.org/01f7a6m90

  2. 2 Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
    info

    Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino

    Logroño, España

    ROR https://ror.org/01rm2sw78

Aktak:
Macrowine 2016 Abstracts

Argitaletxea: Libro de resúmenes de Macrowine 2016

Argitalpen urtea: 2016

Orrialdeak: 80

Biltzarra: Macrowine 2016

Mota: Biltzar ekarpena