Sensory properties of red sparkling wines elaborated by different oenological techniques

  1. M. González-Lázaro 1
  2. L. Martínez-Lapuente 1
  3. Z. Guadalupe 1
  4. B. Ayestarán 1
  5. M. Bueno-Herrera 2
  6. P. López de la Cuesta 2
  7. S. Pérez-Magariño 2
  1. 1 Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (Universidad de la Rioja, Gobierno de La Rioja y CSIC), Finca La Grajera, Logroño
  2. 2 Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León. Consejería de Agricultura y Ganadería, Valladolid
Llibre:
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences

Editorial: Instituto de las Ciencias de la Vid y del Vino

Any de publicació: 2018

Pàgines: 139

Congrés: International Congress on Grapevine and Wine Sciences (1. 2018. Logroño)

Tipus: Aportació congrés

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