Departamento
Química
Artículos (91) Publicaciones en las que ha participado algún/a investigador/a
2015
-
1,4-Bis(2′-pyridylethynyl)benzene as a ligand in heteronuclear gold-thallium complexes. Influence of the ancillary ligands on their optical properties
Dalton Transactions, Vol. 44, Núm. 15, pp. 6719-6730
-
A luminescent double helical gold(i)-thiophenolate coordination polymer obtained by hydrothermal synthesis or by thermal solid-state amorphous-to-crystalline isomerization
Journal of Materials Chemistry C . Materials for optical, magnetic and electronic devices, Vol. 3, Núm. 16, pp. 4115-4125
-
A new dinosaur tracksite with small footprints in the Urbión Group (Cameros Basin, Lower Cretaceous, La Rioja, Spain)
Journal of iberian geology: an international publication of earth sciences, Vol. 41, Núm. 1, pp. 167-175
-
A thorough experimental study of CH/π interactions in water: quantitative structure-stability relationships for carbohydrate/aromatic complexes
Chemical Science, Vol. 6, Núm. 11, pp. 6076-6085
-
An Extended chain and trinuclear complexes based on pt(II)-M (M = Tl(I), Pb(II)) bonds: Contrasting photophysical behavior
Inorganic Chemistry, Vol. 54, Núm. 9, pp. 4351-4363
-
Analytical method for the determination and a survey of parabens and their derivatives in pharmaceuticals
Environmental Research, Vol. 142, pp. 452-460
-
Aplicació de noves técniques ràpides d'anàlisi sensorial a la recerca enològica: prova de categorització de la qualitat seguida d'un perfilat ràpid
ACE: revista d'enologia, Vol. 32, Núm. 102, pp. 12-17
-
Aplicación de nuevas técnicas rápidas de análisis sensorial a la investigación enológica: prueba de categorización de la calidad seguida de un perfilado rápido
ACE: Revista de enología, Núm. 152
-
Bases química i sensorial de l'astringència i del gust amarg
ACE: revista d'enologia, Vol. 32, Núm. 102, pp. 18-25
-
Caracterització organolèptica de vins mitjançant nous mètodes d'anàlisi descriptius
ACE: revista d'enologia, Vol. 32, Núm. 102, pp. 5-11
-
Caracterización organoléptica de vinos mediante nuevos métodos de análisis descriptivos
ACE: Revista de enología, Núm. 152
-
Chemistry: Gold(III)-CO and gold(III)-CO2 complexes and their role in the water-gas shift reaction
Science Advances, Vol. 1, Núm. 9
-
Comparative study between TB-mBJ and GGA+U on magnetic and optical properties of CdFe2O4
Journal of Magnetism and Magnetic Materials, Vol. 393, pp. 183-187
-
Comparative study of (N, Fe) doped TiO2 photocatalysts
Applied Surface Science, Vol. 327, pp. 490-497
-
Computational exploration of the photoprotective potential of gadusol
ChemistryOpen, Vol. 4, Núm. 2, pp. 155-160
-
Contribution to knowledge of the last dinosaur footprints in Europe. Persistence of ornithopods in the upper Maastrichtian of SE Spain
Cretaceous Research, pp. 1-18
-
Crocodyliform footprints from “les couches rouges” of the Middle Jurassic of Msemrir, High Atlas, Morocco
Geogaceta, Núm. 58, pp. 39-42
-
Cómo describir la mineralidad de los vinos
Alimentaria: Revista de tecnología e higiene de los alimentos, Núm. 469, pp. 49-54
-
Deciphering the Non-Equivalence of Serine and Threonine O-glycosylation Points: Implications for Molecular Recognition of the Tn Antigen by an anti-MUC1 Antibody
Angewandte Chemie International, Vol. 54, Núm. 34, pp. 9830
-
Detection of tumor-associated glycopeptides by Lectins: The peptide context modulates carbohydrate recognition
ACS chemical biology, Vol. 10, Núm. 3, pp. 747-756