Agricultura y Alimentación
Departamento
Servicio de Investigación y Desarrollo Tecnológico Agroalimentario de La Rioja
Logroño, EspañaPublicacións en colaboración con investigadores/as de Servicio de Investigación y Desarrollo Tecnológico Agroalimentario de La Rioja (39)
2014
-
Efecto del nitrógeno disponible sobre los componentes del balance de nitrógeno en un cultivo de coliflor ("Brassica oleracea" var. "Botrytis")
VII Congreso Ibérico de Agroingeniería y Ciencias Hortícolas: innovar y producir para el futuro. Libro de actas
-
Estimación del contenido de nitrógeno en hojas de coliflor ("Brasica oleracea" var. "botrytis") por métodos de transmitancia y reflectancia
VII Congreso Ibérico de Agroingeniería y Ciencias Hortícolas: innovar y producir para el futuro. Libro de actas
-
Soil microbiological properties and its stratification ratios for soil quality assessment under different cover crop management systems in a semiarid vineyard
Journal of Plant Nutrition and Soil Science, Vol. 177, Núm. 4, pp. 548-559
2013
-
Dynamics of lactic acid bacteria populations in Rioja wines by PCR-DGGE, comparison with culture-dependent methods
Applied Microbiology and Biotechnology, Vol. 97, Núm. 15, pp. 6931-6941
-
Elaboración de vinos tintos más saludables
Zubía, Núm. 25, pp. 47-60
-
Errata to Relationships among Soil Nitrate Nitrogen and Nitrogen Nutritional Status, Yield Components, and Must Quality in Semi-arid Vineyards from Rioja AOC, Spain (Communications in Soil Science and Plant Analysis, 44, 1-4 (232-242))
Communications in Soil Science and Plant Analysis, Vol. 44, Núm. 12, pp. 1918
2012
-
Cover crops and tillage influence soil organic matter and nitrogen availability in a semi-arid vineyard
Archives of Agronomy and Soil Science, Vol. 58, Núm. SUPPL., pp. S95-S102
-
Elaboración de vinos tintos con plata coloidal como alternativa al uso del anhídrido sulfuroso
Cuaderno de campo, Núm. 50, pp. 35-39
2011
-
Influence of modified atmosphere packaging and storage temperature on the sensory and microbiological quality of fresh peeled white asparagus
Food Control, Vol. 22, Núm. 3-4, pp. 369-374
2010
-
Effect of washing with citric acid and packaging in modified atmosphere on the sensory and microbiological quality of sliced mushrooms (Agaricus bisporus L.).
Food Control, Vol. 21, Núm. 6, pp. 851-856
-
Effect of washing with citric acid or sodium hypochlorite on the sensory and microbiological quality of mushrooms (Agaricus bisporus L.)
Journal of Food Quality, Vol. 33, Núm. SUPPL. 1, pp. 273-285
-
Recomendaciones para tratar el viñedo después de una granizada
Cuaderno de campo, Núm. 44, pp. 36-39
2009
-
Effect of washing with citric acid and antioxidants on the colour and microbiological quality of whole mushrooms (Agaricus bisporus L.)
International Journal of Food Science & Technology Print, Vol. 44, Núm. 12, pp. 2500-2504
-
Seguimiento de parcelas piloto en la zona vulnerable de Aldeanueva de Ebro
Cuaderno de campo, Núm. 42, pp. 36-39
2008
-
Effect of film and temperature on the sensory, microbiological and nutritional quality of minimally processed cauliflower.
International Journal of Food Science & Technology Print, Vol. 43, Núm. 9, pp. 1628-1636
-
Evaluación de acolchados para el control de la flora arvense en un cultivo de tomate
Cuaderno de campo, Núm. 40, pp. 34-39
-
Permanence of yeast inocula in the winery ecosystem and presence in spontaneous fermentations.
European Food Research and Technology, Vol. 227, Núm. 5, pp. 1563-1567
-
The occurrence of fungi, yeast and bacteria in the air of a Spanish winery during vintage
International Journal of Food Microbiology, Vol. 125, Núm. 2, pp. 141-145
2007
-
Levadura Zymaflore RjA
Cuaderno de campo, Núm. 38, pp. 37-39
2006
-
Effect of the addition of inert cellulose substrates to grape must on Saccharomyces cerevisiae diversity and the evolution of alcoholic fermentation.
Letters in Applied Microbiology., Vol. 42, Núm. 5, pp. 465-470