Publications en collaboration avec des chercheurs de Misión Biolóxica de Galicia (12)

2021

  1. Histological Study of Leaf Galls Induced by Phylloxera in Vitis (Vitaceae) Leaves

    Proceedings of the National Academy of Sciences India Section B - Biological Sciences, Vol. 91, Núm. 1, pp. 117-122

2015

  1. Efecto de diferentes técnicas de elaboración en el aroma y sabor de vinos blancos de Tempranillo

    Enología 2015: innovación vitivinícola. Gienol 2015. Grupos de investigación enológica

  2. Efecto de diferentes técnicas de elaboración en el aroma y sabor de vinos blancos de tempranillo

    Enología 2.015: innovación vitivinícola

2012

  1. Early leaf removal impact on volatile composition of Tempranillo wines

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 92, Núm. 4, pp. 935-942

2008

  1. Descriptive analysis of wines from Vitis vinifera cv. Albariño

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 88, Núm. 5, pp. 819-823

  2. Effects of timing of leaf removal on yield, berry maturity, wine composition and sensory properties of cv. Grenache grown under non irrigated conditions

    OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, Vol. 42, Núm. 4, pp. 221-229