Misión Biolóxica de Galicia-ko ikertzaileekin lankidetzan egindako argitalpenak (12)

2021

  1. Histological Study of Leaf Galls Induced by Phylloxera in Vitis (Vitaceae) Leaves

    Proceedings of the National Academy of Sciences India Section B - Biological Sciences, Vol. 91, Núm. 1, pp. 117-122

2015

  1. Efecto de diferentes técnicas de elaboración en el aroma y sabor de vinos blancos de Tempranillo

    Enología 2015: innovación vitivinícola. Gienol 2015. Grupos de investigación enológica

  2. Efecto de diferentes técnicas de elaboración en el aroma y sabor de vinos blancos de tempranillo

    Enología 2.015: innovación vitivinícola

2012

  1. Early leaf removal impact on volatile composition of Tempranillo wines

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 92, Núm. 4, pp. 935-942

2008

  1. Descriptive analysis of wines from Vitis vinifera cv. Albariño

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 88, Núm. 5, pp. 819-823

  2. Effects of timing of leaf removal on yield, berry maturity, wine composition and sensory properties of cv. Grenache grown under non irrigated conditions

    OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, Vol. 42, Núm. 4, pp. 221-229