Agricultura y Alimentación
Departamento
Universidad de Burgos
Burgos, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de Burgos (13)
2024
-
Match analysis in wheelchair basketball: An observational analysis of the best team in the world (USA) in the 2020 Paralympic Games
International Journal of Sports Science and Coaching, Vol. 19, Núm. 3, pp. 1112-1122
2022
-
A Log-Linear Analysis of Efficiency in Wheelchair Basketball According to Player Classification
Journal of Human Kinetics, Vol. 81, Núm. 1, pp. 221-231
-
Efecto de los polisacáridos procedentes de la uva o de las levaduras en las características sensoriales de vinos tintos
XV Congreso de Investigación Enológica GIENOL 2022
-
Revalorización de subproductos de la uva para la obtención de polisacáridos
XV Congreso Nacional de Investigación Enológica. GIENOL 2022
2021
-
Influence of the functional class of the players in wheelchair basketball: a comparative match analysis
Journal of Physical Education and Sport, Vol. 21, Núm. 6, pp. 3483-3495
-
Sequential analysis of the construction of shots in wheelchair basketball and efficiency by player classification level
European Journal of Adapted Physical Activity, Vol. 14, Núm. 2
2020
-
Informe del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición (AESAN) sobre el tamaño de muestra de aves de corral o lagomorfos, que se puede considerar representativa para su inspección post mortem en el matadero
Revista del Comité Científico de la AESAN, Núm. 32, pp. 59-83
2017
-
Envolventes verdes de edificios con briófitos: una revisión del estado actual de la cuestión
Boletín de la Sociedad Española de Briología, Núm. 48, pp. 1-16
-
Potencial de variedades de uva blanca y tinta de Castilla y León para la elaboración de vinos espumosos naturales
Reuniones del grupo de trabajo de experimentación en viticultura y enología
2015
-
Grape variety, aging on lees and aging in bottle after disgorging. Influence on volatile composition and foamability of sparkling wines
LWT - Food Science and Technology, Vol. 61, Núm. 1, pp. 47-55
-
Use of Commercial Dry Yeast Products Rich in Mannoproteins for White and Rosé Sparkling Wine Elaboration
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 63, Núm. 23, pp. 5670-5681
2013
-
Glycosyl residue composition and polysaccharide families in natural Spanish sparkling wines: the role of grape variety and time of aging in presence and absence of yeast lees
8th In Vino Analytica Scientia Symposium (IVAS 2013). Analytical Chemistry for Wine, Brandy and Spirits. Reims del 2 al 5 de julio de 2013
1995
-
Infuencia climática en la maduración de la uva: estudio de cultivares de La Rioja y Madrid
Zubía, Núm. 7, pp. 79-102