Agricultura y Alimentación
Departament
Publicacions en què col·labora amb Elisa Baroja Hernández (13)
2023
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Application of Methyl Jasmonate and Methyl Jasmonate + Urea in Tempranillo Vines: Influence on Grape Phenolic Compounds
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 74, Núm. 1
2022
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Changes on grape volatile composition after elicitors and nitrogen compounds foliar applications to 'Garnacha', 'Tempranillo' and 'Graciano' vines
Vitis - Journal of Grapevine Research, Vol. 61, Núm. 4, pp. 133-146
2021
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Innovation in traditional vine cultivars based on somatic variation: a case study in Tempranillo
10th Symposium of the OENOVITI International Network
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The Most Important Parameters to Differentiate Tempranillo and Tempranillo Blanco Grapes and Wines through Machine Learning
Food Analytical Methods, Vol. 14, Núm. 11, pp. 2221-2236
2019
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Variedades minoritarias blancas de la D.O.Ca Rioja
La Semana vitivinícola, Núm. 3539, pp. 358-365
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Variedades minoritarias blancas de la D.O.Ca. Rioja
La Semana vitivinícola, Núm. 3557, pp. 1992-1996
2018
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Early leaf removal in white varieties: impact on the polyphenolic content ofwines
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences
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Somatic embryogenesis for regeneration of improved Tempranillo Blanco lines from Tempranillo Gris variants
Abstracts Book: International Congress on Grapevine and Wine Sciences
2017
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Características agronómicas y potencial enológico de las variedades de vid blancas autorizadas en la D.O.Ca Rioja
Zubía, Núm. 29, pp. 67-82
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Contribución de las variedades minoritarias a la diferenciación de los vinos blancos de Rioja
Enoviticultura, Núm. 47, pp. 4-13
2016
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Deshojado precoz en Viura y Malvasía riojana
Cuaderno de campo, Núm. 58, pp. 30-33
2015
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Perfil aromático de vinos blancos elaborados con variedades minoritarias de la D.O.Ca. Rioja
Enología 2.015: innovación vitivinícola
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Vinos espumosos de Tempranillo blaco
Cuaderno de campo, Núm. 56, pp. 36-39