Sara
Epifanio
Publications dans lesquelles il/elle collabore avec Sara Epifanio (6)
2006
-
Effect of the addition of inert cellulose substrates to grape must on Saccharomyces cerevisiae diversity and the evolution of alcoholic fermentation.
Letters in Applied Microbiology., Vol. 42, Núm. 5, pp. 465-470
2004
-
La adición de materia nitrogenada al mosto de uva
Zubía, Núm. 16, pp. 83-92
2003
-
Efecto de la inoculación puntual con levaduras comerciales sobre la ecología de la fermentación alcohólica en una bodega de la D.O.Ca. Rioja
VII Jornadas Científicas de los Grupos de Investigación Enológica GIENOL: Logroño. 21, 22 y 23 de mayo de 2003
2001
-
Killer yeasts: incidence in the ecology of spontaneous fermentation
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 52, Núm. 4, pp. 352-356
1999
-
Ecology of spontaneous fermentation in one winery during five consecutive years
Letters in Applied Microbiology., Vol. 29, Núm. 6, pp. 411-415
-
The infiuence of enological practices on the selection ofwild yeast strains in spontaneous fermentation
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 50, Núm. 2, pp. 219-224