Publikationen, an denen er mitarbeitet Elisa Baroja Hernández (11)
2023
-
Application of Methyl Jasmonate and Methyl Jasmonate + Urea in Tempranillo Vines: Influence on Grape Phenolic Compounds
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 74, Núm. 1
-
Foliar application of methyl jasmonate and methyl jasmonate supported on nanoparticles: Incidence on grape phenolic composition over two seasons
Food Chemistry, Vol. 402
2022
-
Changes on grape volatile composition after elicitors and nitrogen compounds foliar applications to 'Garnacha', 'Tempranillo' and 'Graciano' vines
Vitis - Journal of Grapevine Research, Vol. 61, Núm. 4, pp. 133-146
2021
-
Bioestimulantes en el viñedo: herramienta para mejorar la calidad dela uva y mitigar el efecto del cambioclimático
XLIII Jornadas de Viticultura y Enología de la Tierra de Barros ; III Congreso Agroalimentario de Extremadura: Almendralejo, 3 al 7 de mayo de 2021
-
Caracterización de 25 variedades de uvas blancas de la colección del ICVV
Tierras: Agricultura, Núm. 293, pp. 56-61
-
Study of wine volatile composition of tempranillo versus tempranillo blanco, a new white grape variety
Beverages, Vol. 7, Núm. 4
-
The Most Important Parameters to Differentiate Tempranillo and Tempranillo Blanco Grapes and Wines through Machine Learning
Food Analytical Methods, Vol. 14, Núm. 11, pp. 2221-2236
2020
-
Foliar application of phenylalanine plus methyl jasmonate as a tool to improve Grenache grape aromatic composition
Scientia Horticulturae, Vol. 272
2019
-
Aproximación de la madurez tecnológica y fenológica de la uva mediante la aplicación foliar en el viñedo de Jasmonato de metilo y de Jasmonato de metilo en forma nano
Tierras: Agricultura, Núm. 280, pp. 24-29
2018
-
Influence of methyl jasmonate foliar application to vineyard on grape volatile composition over three consecutive vintages
Food Research International, Vol. 112, pp. 274-283