Publicacions en què col·labora amb Enrique García-Escudero Domínguez (11)
2019
-
Amino acids content in 'Tempranillo' must from three soil types over four vintages
Vitis - Journal of Grapevine Research, Vol. 58, pp. 3-12
2017
-
Effect of two doses of urea foliar application on leaves and grape nitrogen composition during two vintages
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 97, Núm. 8, pp. 2524-2532
-
Influence on wine biogenic amine composition of modifications to soil N availability and grapevine N by cover crops
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 97, Núm. 14, pp. 4800-4806
2016
-
Influencia de la aplicación foliar de diferentes dosis de urea sobre la composición nitrogenada de las uvas
Enoviticultura, Núm. 43, pp. 4-13
-
Influencia de las condiciones edafoclimáticas en el contenido en aminoácidos de la uva
La Semana vitivinícola, Núm. 3485, pp. 2178-2183
-
Influencia de las condiciones edafoclimáticas en el contenido en amioácidos de la uva
La Semana vitivinícola, Núm. 3472, pp. 886-890
-
Relación entre el tipo de suelo del viñedo y los compuestos nitrogenados del mosto
Solos e Água, fontes (esgotáveis) de vida e de desenvolvimento Livro de atas: VII Congresso Ibérico das Ciências do Solo (CICS 2016) VI Congresso Nacional de Rega e Drenagem, 13-15 de Setembro de 2016, Instituto Politécnico de Beja, Beja (Sociedade Portuguesa da Ciência do Solo (SPCS)), pp. 189-192
2015
-
Efecto del tipo de suelo y de las condiciones climáticas en la composición aminoacídica de la uva
Enología 2.015: innovación vitivinícola
-
Influence of two different cover crops on soil N availability, N nutritional status, and grape yeast-assimilable N (YAN) in a cv. Tempranillo vineyard
Plant and Soil, Vol. 390, Núm. 1-2, pp. 143-156
2014
-
Efecto de la cubierta vegetal en el N del suelo, el N de la vid y en los aminoácidos de la uva
VII Congreso Ibérico de Agroingeniería y Ciencias Hortícolas: innovar y producir para el futuro. Libro de actas
-
Grape yield to soil N-NO3- ratio can explain the different levels of biogenic amines in wine from two vineyards in the AOC Rioja (Spain)
Geophysical Research Abstracts, Vol. 16