Eva Pilar
Pérez Álvarez
Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
Logroño, EspañaPublicacións en colaboración con investigadores/as de Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (37)
2023
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Effect of Methyl Jasmonate Plus Urea Foliar Application on the Polysaccharide and Monosaccharide Composition of Tempranillo Grapes and Wines and on the Wine’s Quality
Nitrogen, Vol. 4, Núm. 3, pp. 263-278
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Foliar applications to vines of methyl jasmonate and nanoparticles doped with methyl jasmonate: impact on grape and wine polysaccharide composition
Oeno One, Vol. 57, Núm. 1, pp. 1-14
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Holistic understanding of the response of grapevines to foliar application of seaweed extracts
Frontiers in Plant Science, Vol. 14
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SEAWINES: Use of macroalgae as biostimulants against fungal diseases in grapevines
BIO Web of Conferences
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Secondary metabolites in grapevine: crosstalk of transcriptional, metabolic and hormonal signals controlling stress defence responses in berries and vegetative organs
Frontiers in Plant Science, Vol. 14
2022
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Estimación del estado hídrico de la vid mediante un modelo de balance hídrico del suelo: Calibración y validación para la variedad Monastrell
IV Jornadas del Grupo de Viticultura: Acta de Horticultura : Comunicaciones Técnicas Sociedad Española de Ciencias Hortícolas : 26-28 de octubre 2022, Pamplona/Iruña
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Explorando el potencial bioestimulante del alga invasora "Rugulopterix okamurae" en vid
IV Jornadas del Grupo de Viticultura: Acta de Horticultura : Comunicaciones Técnicas Sociedad Española de Ciencias Hortícolas : 26-28 de octubre 2022, Pamplona/Iruña
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La poda tardía: una herramienta vitícola de adaptación al cambio climático
IV Jornadas del Grupo de Viticultura: Acta de Horticultura : Comunicaciones Técnicas Sociedad Española de Ciencias Hortícolas : 26-28 de octubre 2022, Pamplona/Iruña
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¿Puede el agua disponible del suelo explicar las diferencias en el vigor y la calidad de mosto y vino? Un caso en la D.O.Ca. Rioja
IV Jornadas del Grupo de Viticultura: Acta de Horticultura : Comunicaciones Técnicas Sociedad Española de Ciencias Hortícolas : 26-28 de octubre 2022, Pamplona/Iruña
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¿Puede el agua disponible del suelo explicar las diferencias en el vigor y la calidad de mosto y vino? Un caso en la D.O.Ca. Rioja
IV Jornadas del Grupo de Viticultura de la SECH
2019
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Amino acid composition of grape juice and wine: Principal factors that determine its content and contribution to the human diet
Nutrients in Beverages: Volume 12: The Science of Beverages (Elsevier), pp. 369-391
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Aproximación de la madurez tecnológica y fenológica de la uva mediante la aplicación foliar en el viñedo de Jasmonato de metilo y de Jasmonato de metilo en forma nano
Tierras: Agricultura, Núm. 280, pp. 24-29
2018
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Characterization of phenolic composition in Carignan noir grapes (Vitis vinifera L.) from six wine-growing sites in Maule Valley, Chile
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 98, Núm. 1, pp. 274-282
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Grape and wine amino acid composition from Carignan noir grapevines growing under rainfed conditions in the Maule Valley, Chile: Effects of location and rootstock
Food Research International, Vol. 105, pp. 344-352
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Influence of foliar riboflavin applications to vineyard on grape amino acid content
Food Chemistry, Vol. 240, pp. 601-606
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Influence of methyl jasmonate foliar application to vineyard on grape volatile composition over three consecutive vintages
Food Research International, Vol. 112, pp. 274-283
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Multi-element composition of red, white and palhete amphora wines from Alentejo by ICPMS
Food Control, Vol. 92, pp. 80-85
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Towards the definition of optimal grape harvest time in Grenache grapevines: Nitrogenous maturity
Scientia Horticulturae, Vol. 239, pp. 9-16
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Volatile composition of Carignan noir wines from ungrafted and grafted onto País (Vitis vinifera L.) grapevines from ten wine-growing sites in Maule Valley, Chile
Journal of the Science of Food and Agriculture
2017
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Chitosan and Laminarin as Alternatives to Copper for Plasmopara viticola Control: Effect on Grape Amino Acid
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 65, Núm. 34, pp. 7379-7386