Cándida Lorenzo Tendero-rekin lankidetzan egindako argitalpenak (24)

2013

  1. Influence of oak barrel aging on the quality of red wines

    Oak: Ecology, Types and Management, pp. 59-86

2009

  1. Determinación de halofenoles y haloanisoles en vinos mediante espectroscopia de infrarrojo cercano (NIR)

    Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009

  2. Determination of fermentative volatile compounds in aged red wines by near infrared spectroscopy

    Food Research International, Vol. 42, Núm. 9, pp. 1281-1286

  3. Differentiation of barrel-aged wines according to their origin, variety, storage time and enological parameters using fermentation products

    Food Control, Vol. 20, Núm. 3, pp. 269-276

  4. Relación entre el contenido de aminoácidos y la formación de volátiles fermentativos den "Monastrell" de cultivo tradicional y ecológico

    Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009

  5. Study of the evolution of nitrogen compounds during grape ripening. Application to differentiate grape varieties and cultivated systems

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 57, Núm. 6, pp. 2410-2419