PAW decontamination for materials used in beverage industry

  1. A. Sainz-García 1
  2. L. González-Arenzana 2
  3. E. Sainz-García 1
  4. I. López-Alfaro 2
  5. R. Múgica-Vidal 1
  6. A. R. Gutiérrez 2
  7. I. Muro-Fraguas 1
  8. R. Escribano-Viana 2
  9. A. González-Marcos 1
  10. F. Alba-Elías 1
  1. 1 Universidad de La Rioja
    info

    Universidad de La Rioja

    Logroño, España

    ROR https://ror.org/0553yr311

  2. 2 Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
    info

    Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino

    Logroño, España

    ROR https://ror.org/01rm2sw78

Actes de conférence:
36th EFFoST International Conference: Shaping the Production of Sustainable, Healthy Foods for the Future

Éditorial: European Federation of Food Science and Technology (EFFoST)

Année de publication: 2022

Congreso: 36th EFFoST International Conference: Shaping the Production of Sustainable, Healthy Foods for the Future (36. 2022. Dublín)

Type: Communication dans un congrès

Dépôt institutionnel: lockAccès ouvert Editor