Amino acids, polysaccharides and oligosaccharides changes during the ageing of white and rose sparkling wines

  1. L. Martínez-Lapuente 1
  2. R. Apolinar-Valiente 2
  3. Z. Guadalupe 1
  4. B. Ayestarán 1
  5. S. Pérez-Magariñó 3
  6. P. Williams 2
  7. T. Doco 2
  1. 1 Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
    info

    Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino

    Logroño, España

    ROR https://ror.org/01rm2sw78

  2. 2 INRA, Joint Research Unit 1083, Sciences for Enology, Montpellier (France)
  3. 3 Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León, Consejería de Agricultura y Ganadería, Valladolid (Spain)
Proceedings:
In Vino Analytica Scientia 2017 Symposium. IVAS 2017 (Book of abstracts)
  1. Escribano Bailón, M. Teresa (ed. lit.)
  2. García Estévez, Ignacio (ed. lit.)
  3. González Paramás, Ana María (ed. lit.)
  4. Dueñas Patón, Montserrat (ed. lit.)

Publisher: Fundación General Universidad de Salamanca

ISBN: 9788469745793

Year of publication: 2017

Congress: In Vino Analytica Scientia 2017 Symposium. IVAS 2017. Salamanca (Spain) 17-20 July 2017

Type: Conference paper