Effect of grape polysaccharides on the volatile composition and aromatic profile of Viura wines

  1. Diego Canalejo Collado 5
  2. Zenaida GUADALUPE 2
  3. Leticia MARTÍNEZ-LAPUENTE 2
  4. Belén AYESTARÁN 2
  5. Silvia PÉREZ-MAGARIÑO 1
  6. Estela CANO-MOZO 3
  7. Thierry DOCO 4
  1. 1 Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León
    info

    Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y León

    León, España

    ROR https://ror.org/01f7a6m90

  2. 2 Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
    info

    Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino

    Logroño, España

    ROR https://ror.org/01rm2sw78

  3. 3 Instituto Tecnológico Agrario de Castilla y Leó
  4. 4 INRA
  5. 5 Institute of Grapevine and Wine Sciences
Actas:
Macrowine 2021 virtual

Editorial: Macrowine 2021

Año de publicación: 2021

Congreso: Macrowine 2021 virtual

Tipo: Aportación congreso