Study of the effect of malolactic fermentation on the phenolic composition and color of young red wines

  1. Gonzalo Diago, Ana
  2. Avizcuri Inac, José Miguel
  3. Martín López, Celia
  4. Echávarri Granado, José Federico
  5. Dizy Soto, Marta
  6. Sanz, Jesús
  7. Martínez, Teresa
  8. Fernández Zurbano, Purificación
Llibre:
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010
  1. Sáenz Navajas, María Pilar (coord.)
  2. Campo, Eva (coord.)
  3. Fernández Zurbano, Purificación (coord.)
  4. Valentin, Dominique (coord.)
  5. Ferreira González, Vicente (coord.)

Editorial: Consejería de Agricultura, Ganadería y Desarrollo Rural ; Gobierno de La Rioja

ISBN: 978-84-8125-336-8

Any de publicació: 2010

Pàgines: 89

Congrés: Foro Mundial del Vino (7. 2010. Logroño)

Tipus: Aportació congrés