Química
Departamento
Søren B.
Engelsen
Publicaciones en las que colabora con Søren B. Engelsen (8)
2022
-
Monitoring of the Rioja red wine production process by 1H-NMR spectroscopy
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 102, Núm. 9, pp. 3808-3816
2012
-
Clasificación de vinos de Rioja con resonancia magnética nuclear
La Semana vitivinícola, Núm. 3386, pp. 1782-1790
-
Clasificación de vinos de Rioja con resonancia magnética nuclear
La Semana vitivinícola, Núm. 3389, pp. 2077-2083
-
Investigations of la Rioja terroir for wine production using 1H NMR metabolomics
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 60, Núm. 13, pp. 3452-3461
2010
-
Clasificación de vinos de la D.O.CA. Rioja empleando resonancia magnética nuclear de protón y técnicas quimiométricas
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010
2006
-
Effect of beta-O-glucosylation on L-Ser and L-Thr Diamides: A Bias toward alfa-Helical Conformations
Chemistry - A European Journal, Vol. 12, Núm. 30, pp. 7864-7871
2004
-
A hydration study of (1-4) and (1-6) linked a-glucans by comparative 10 ns molecular dynamics simulations and 500 MHz NMR
Journal of Computational Chemistry, Vol. 25, Núm. 4, pp. 573-586
-
Hydration of the amylopectin branch point. Evidence of restricted conformational diversity of the α-(1→6) linkage
Journal of the American Chemical Society, Vol. 126, Núm. 40, pp. 13144-13155