Département
Agricultura y Alimentación
Articles (27) Publications auxquelles un chercheur a participé
2000
-
Aminoglycoside-modifying enzymes in high-level streptomycin and gentamicin resistant Enterococcus spp strains in Spain.
International Journal of Antimicrobial Agents, Vol. 15, Núm. 3, pp. 221-226
-
Antibiotic resistance in Campylobacter strains isolated from animals, foods, and humans in Spain in 1997-1998
Antimicrobial Agents and Chemotherapy, Vol. 44, Núm. 2, pp. 267-271
-
Bacteriocin production by Lactobacillus salivarius of animal origin.
Journal of Clinical Microbiology, Vol. 38, Núm. 10, pp. 3908-3909
-
Bacteriocin production by lactic acid bacteria of Rioja red wines
Journal of Applied Microbiology (Print), Vol. 88, Núm. 1, pp. 44-51
-
Characterization of oenological strains of Saccharomyces cerevisiae using cellular fatty acid and mtDNA restriction polymorphism analysis.
Sciences des Aliments, Vol. 20, Núm. 3, pp. 321-330
-
Contenido de metales pesados en suelos de viñedo de la D.O.Ca. Rioja
Edafología, Vol. 7, Núm. 3, pp. 351-357
-
Contenido en metales pesados y calidad de suelos en cultivos frutales de La Rioja, (España): estudio comparativo de las condiciones de fertilidad de los términos de Lardero y Villamediana (La Rioja)
Edafología, Vol. 7, Núm. 3, pp. 313-318
-
Effect of packaging conditions on the growth of microorganisms and the quality characteristics of fresh mushrooms (Agaricus bisporus) at inadequate temperatures
Journal of Applied Microbiology (Print), Vol. 89, Núm. 4, pp. 624-632
-
Element concentrations and enrichment ratios in the aquatic moss Rhynchostegium riparioides along the river Iregua (La Rioja, northern Spain)
Bryologist, Vol. 103, Núm. 3, pp. 518-533
-
Estudio comparativo de la adsorción de dos fungicidas de carácter hidrofóbico diferente por suelos de viñedo de La Rioja
Edafología, Vol. 7, Núm. 3, pp. 267-274
-
Evaluación del parasitismo natural sobre crisálidas hibernants de polilla del racimo ("Lobesia botrana" Den. y Schiff.) en viñedos de La Rioja
Boletín de sanidad vegetal. Plagas, Vol. 26, Núm. 4, pp. 715-722
-
Fundamentos teóricos del manejo integrado de plagas
Boletín de la SEA, Núm. 27, pp. 127-133
-
Heterogeneidad genética del "Tempranillo". Necesidad de su preservación. Estrategias
Viticultura enología profesional, Núm. 69, pp. 25-31
-
High prevalence of erythromycin-resistant, clindamycin/miocamycin-susceptible (M phenotype) Streptococcus pyogenes: results of a Spanish multicentre study in 1998.
Journal of Antimicrobial Chemotherapy, Vol. 45, Núm. 5, pp. 605-609
-
High-level amikacin resistance in Pseudomonas aeruginosa associated with a 3'-phosphotransferase with high affinity for amikacin.
International Journal of Antimicrobial Agents, Vol. 15, Núm. 4, pp. 257-263
-
La importancia de la operación de enfriado tras la esterilización en conservas vegetales
Alimentación, equipos y tecnología, Año 19, Núm. 9, pp. 69-76
-
Macrolide resistance genes in Enterococcus spp
Antimicrobial Agents and Chemotherapy, Vol. 44, Núm. 4, pp. 967-971
-
Microbiological, physicochemical and sensory characteristics of Cameros cheese packaged under modified atmospheres
Food Microbiology, Vol. 17, Núm. 4, pp. 407-414
-
Molecular analysis of Tn1546 in vanA containing Enterococcus spp isolated from humans and poultry
Antimicrobial Agents and Chemotherapy, Vol. 44, Núm. 9, pp. 2588-2589
-
Proteolytic activity of yeast strains during grape juice fermentation
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 51, Núm. 2, pp. 155-167