Agricultura y Alimentación
Departamento
Universidad de Sevilla
Sevilla, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad de Sevilla (8)
2022
-
Feasibility study on the use of ATR-FTIR spectroscopy as a tool for the estimation of wine polysaccharides
Carbohydrate Polymers, Vol. 287
-
β-Cyanoalanine synthase protects mites against Arabidopsis defenses
Plant Physiology, Vol. 189, Núm. 4, pp. 1961-1975
2020
-
Population genetic analysis in old Montenegrin vineyards reveals ancient ways currently active to generate diversity in Vitis vinifera
Scientific Reports, Vol. 10, Núm. 1
2018
-
Manipulación y censura en la traducción literaria: El ejemplo de grandes esperanzas de PIP (1946)
CUICIID 2018: congreso Universitario Internacional sobre la comunicación en la profesión y en la Universidad de hoy. Contenidos, investigación, innovación y docencia
2015
-
Cinco santos relacionados con la vid, los remedios contra sus plagas y el vino
XXXVI Jornadas de Viticultura y Enología de Tierra de Barros
2014
2012
-
Relationship between skin cell wall composition and anthocyanin extractability of Vitis vinifera L. cv. Tempranillo at different physiological stages and contents of soluble solids
XXVIth International Conference of Polyphenols. Polyphenols Communications 2012. Volumen I
1995
-
A comparative study of Cistus ladanifer shrublands in Extremadura (CW Spain) on the basis of woody species composition and cover
Vegetatio, Vol. 117, Núm. 2, pp. 123-132