Publicaciones en las que colabora con Carmen Ancín Azpilicueta (12)

1999

  1. Acidos grasos en mostos garnacha: contenido y utilización durante la fermentación

    Grupos de Investigación Enológica. [III] Jornadas Científicas 97: actas de los Encuentros de Primavera de la Universiad de Cádiz en El Puerto de Santa María, 1997

  2. Diferencias en el metabolismo nitrogenado de las levaduras, en mostos garnacha con diferente grado de clarificación

    Grupos de Investigación Enológica. [III] Jornadas Científicas 97: actas de los Encuentros de Primavera de la Universiad de Cádiz en El Puerto de Santa María, 1997

1998

  1. Evolution of fatty acid contents in Garnacha and Viura musts during fermentation and the aging of wine

    Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. A, European food research and technology Print, Vol. 206, Núm. 2, pp. 143-147

  2. Relation between Fatty Acid Content, its Evolution during Fermentation, and theUtilization of Free Amino Acids in Vacuum-Filtered Viura Must

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 46, Núm. 1, pp. 42-48

  3. Sedimentation clarification of viura musts. Utilization of amino acids during fermentation

    Food Chemistry, Vol. 63, Núm. 2, pp. 191-197

1995

  1. Influence of Prefermentation Clarification on Nitrogenous Contents of Musts and Wines

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 43, Núm. 2, pp. 476-482