Amaya
Zalacain Aramburu
Publicacions en què col·labora amb Amaya Zalacain Aramburu (8)
2020
2016
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Vine-shoot waste aqueous extract applied as foliar fertilizer to grapevines: Effect on amino acids and fermentative volatile content
Food Chemistry, Vol. 197, pp. 132-140
2012
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Analysis of red grape glycosidic aroma precursors by glycosyl glucose quantification
Talanta (Oxford), Vol. 89, pp. 396-400
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Applications of an oak extract on Petit Verdot grapevines. Influence on grape and wine volatile compounds
Food Chemistry, Vol. 132, Núm. 4, pp. 1836-1845
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Using near infrared spectroscopy to determine haloanisoles and halophenols in barrel aged red wines
LWT - Food Science and Technology, Vol. 46, Núm. 2, pp. 401-405
2009
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Determinación de halofenoles y haloanisoles en vinos mediante espectroscopia de infrarrojo cercano (NIR)
Nuevos horizontes en la viticultura y enología: X Congreso Nacional de Investigación Enológica. Ourense, del 3 al 5 de junio de 2009
2008
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Molecularly imprinted polymer-assisted simple clean-up of 2,4,6-trichloroanisole and ethylphenols from aged red wines
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 59, Núm. 4, pp. 396-400
2007
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Estudio preliminar de la presencia de 4-etilfenol en vinos tintos de crianza españoles
Avances en ciencias y técnicas enológicas: transferencia de tecnología de la red GIENOL al sector vitivinícola