Calidad de Uva y Vino y Dieta Mediterránea
MedWINEQuality
María Paz
Diago Santamaría
PROFESORA TITULAR DE UNIVERSIDAD
Publications by the researcher in collaboration with María Paz Diago Santamaría (7)
2012
-
Early leaf removal impact on volatile composition of Tempranillo wines
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 92, Núm. 4, pp. 935-942
2011
-
Incremento de la concentración de flavonoles en uva de la variedad Tempranillo (Vitis vinifera L.) debido al deshojado precoz
Enoviticultura, Núm. 13, pp. 16-24
2010
-
Efectos del deshojado precoz sobre la composición aromática del vino Albariño en el Valle del Salnés (D.O. Rías Baixas)
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010
-
Effects of mechanical thinning on fruit and wine composition and sensory attributes of Grenache and Tempranillo cultivars (Vitis vinifera L.).
Australian Journal of Grape and Wine Research, Vol. 16, Núm. 2, pp. 314-326
-
Effects of timing of manual and mechanical early defoliation on the Aroma of " Vitis vinifera L." tempranillo wine
American Journal of Enology and Viticulture, Vol. 61, Núm. 3, pp. 382-391
-
Incremento de la concentración de flavonoles en uva de la variedad Tempranillo (Vitis Vinifera l.) debido al deshojado precoz
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010
2008
-
Effects of timing of leaf removal on yield, berry maturity, wine composition and sensory properties of cv. Grenache grown under non irrigated conditions
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, Vol. 42, Núm. 4, pp. 221-229