Evaluation of the impact of initial red wine composition on changes in color and anthocyanin content during bottle storage

  1. Avizcuri, J.-M. 23
  2. Sáenz-Navajas, M.-P. 3
  3. Echávarri, J.-F. 1
  4. Ferreira, V. 3
  5. Fernández-Zurbano, P. 12
  1. 1 Universidad de La Rioja
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    Universidad de La Rioja

    Logroño, España

    ROR https://ror.org/0553yr311

  2. 2 Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
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    Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino

    Logroño, España

    ROR https://ror.org/01rm2sw78

  3. 3 Universidad de Zaragoza
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    Universidad de Zaragoza

    Zaragoza, España

    ROR https://ror.org/012a91z28

Revista:
Food Chemistry

ISSN: 0308-8146

Any de publicació: 2016

Volum: 213

Número: 15

Pàgines: 123-134

Tipus: Article

DOI: 10.1016/J.FOODCHEM.2016.06.050 SCOPUS: 2-s2.0-84976288707 WoS: WOS:000380289900016 GOOGLE SCHOLAR

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