Saila
Química
Argitalpenak (89) Ikertzaileren baten partaidetza izan duten argitalpenak
2010
-
A N = 8 action for multiple M2-branes with an arbitrary number of colors
Journal of High Energy Physics, Vol. 2010, Núm. 6
-
An Efficient Synthesis of Quinazolines: a Theoretical and Experimental Study on the Photochemistry of Oxime Derivatives
Tetrahedron, Vol. 66, Núm. 25, pp. 4469-4473
-
An Overview of the Chemistry of Homo and Heteropolynuclear Platinum Complexes Containing Bridging Acetylide (m-C≡CR) Ligands.
Coordination Chemistry Reviews, Vol. 254, Núm. 7, pp. 832-875
-
An assessment of the effects of wine volatiles on the perception of taste and astringency in wine
Food Chemistry, Vol. 121, Núm. 4, pp. 1139-1149
-
Analysis of wine varietal polysaccharides by gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS) and size exclusion chromatography (SEC)
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010
-
Antimicrobial Peptides and Their Superior Fluorinated Analogues: Structure-Activity Relationships as Revealed by NMR Spectroscopy and MD Calculations
Chembiochem : a European journal of chemical biology, Vol. 11, Núm. 17, pp. 2424-2432
-
Análisis del entrenamiento visual mediante el juego Training for your eyes.
Gaceta óptica: Órgano Oficial del Colegio Nacional de Ópticos-Optometristas de España, Núm. 454, pp. 40-46
-
Análisis sensorial de vinos españoles de alta gama.Correlación de los atributos sensoriales con la calidad percibida
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010
-
Análisis sensorial de vinos españoles de alta gama: correlación de los atributos sensoriales con la calidad percibida
Enoviticultura, Núm. 7, pp. 6-9
-
Aplicación de fungicidas en plantas de vid de vivero y su influencia en el vigor de las plantas
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010
-
Approach to a descriptive model of charge reduction in vermiculite by hydrothermal treatment
Clays and Clay Minerals, Vol. 58, Núm. 1, pp. 97-109
-
Ce-incorporation in mixed oxides obtained by the self-combustion method for the preparation of high performance catalysts for the CO2 reforming of methane
Catalysis Communications, Vol. 12, Núm. 3, pp. 173-179
-
Characterization of taste-active fractions in red wine combining HPLC-fractionation, sensory analysis and Ultra Performance Liquid Chromatography coupled with mass spectrometry detection
Analytica Chimica Acta, Vol. 673, Núm. 2, pp. 151-159
-
Clasificación de vinos de la D.O.CA. Rioja empleando resonancia magnética nuclear de protón y técnicas quimiométricas
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010
-
Classical study of the rovibrational dynamics of a polar diatomic molecule in static electric fields
Physics Letters, Section A: General, Atomic and Solid State Physics, Vol. 374, Núm. 3, pp. 457-465
-
Classification of wines from five Spanish origin denominations by aromatic compound analysis
Journal of AOAC International, Vol. 93, Núm. 6, pp. 1916-1922
-
Combining Aurophilic Interactions and Halogen Bonding To Control the Luminescence from Bimetallic Gold-Silver Clusters
Journal of the American Chemical Society, Vol. 132, Núm. 2, pp. 456-457
-
Cyclobutane Amino Acid Analogues of Furanomycin Obtained by a Formal [2+2] Cycloaddition Strategy Promoted by Methylaluminoxane
Journal of Organic Chemistry, Vol. 75, Núm. 3, pp. 545-552
-
Cyclobutane serine amino acid derivatives as 5-hydroxyproline precursors
ARKIVOC, Vol. 2010, Núm. 3, pp. 191-202
-
Descripción del sabor y sensaciones en boca evaluadas en un grupo de vinos tintos jóvenes españoles
Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010