Department
Chemistry
Publications (71) Publications in which a researcher has participated
2008
-
1,2-Dibromo- and 1,2-Diiodotetrafluorobenzene as Precursors of Anionic Homo- and Heterometallic Gold Complexes
Organometallics, Vol. 27, Núm. 13, pp. 2971-2979
-
Adsorption of heavy metals onto sewage sludge-derived materials
Bioresource Technology, Vol. 99, Núm. 14, pp. 6332-6338
-
Alpha-Alkylation vs. Retro-O-Michael / gamma-Alkylation of Bicyclic N,O-Acetals; an Entry to alpha-Methylthreonine
Tetrahedron: Asymmetry, Vol. 19, Núm. 24, pp. 2829-2834
-
Aplicación de prohexadiona de calcio en vid y su implicación directa en el color y calidad del fruto
Trabajos presentados con motivo del VI Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. La Rioja, 2008
-
Barricas de roble: extracción asisitida por microondas de cloroanisoles y clorofenoles
La Semana vitivinícola, Núm. 3216, pp. 790-795
-
Co-combustion of different sewage sludge and coal: A non-isothermal thermogravimetric kinetic analysis
Bioresource Technology, Vol. 99, Núm. 14, pp. 6311-6319
-
Complexes of platinum(II) containing ferrocenylethynyl ligands: synthesis, characterization and spectroscopic and electrochemical properties
Dalton Transactions, Vol. 36, pp. 4926-4936
-
Compuestos responsables del sabor a corcho y del carácter Brett
La Semana vitivinícola, Núm. 3233, pp. 2247-2252
-
Desarrollo de un nuevo método para determinar fenoles volátiles: compuestos responsables del carácter Brett
La Semana vitivinícola, Núm. 3224, pp. 1478-1481
-
Design and synthesis of FAJANU: A de novo C2 symmetric cyclopeptide family
Journal of Medicinal Chemistry, Vol. 51, Núm. 11, pp. 3194-3202
-
Determinación de ftalatos y evaluación de la contaminación por los mismos en diferentes vinos
Trabajos presentados con motivo del VI Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. La Rioja, 2008
-
Determinación de haloanisoles y halofenoles en tapones de corcho
La Semana vitivinícola, Núm. 3221, pp. 1126-1131
-
Determination of cyprodinil and fludioxonil in the fermentative process of must by high-performance liquid chromatography-diode array detection
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 88, Núm. 11, pp. 1943-1948
-
Determination of phthalates in wine by headspace solid-phase microextraction followed by gas chromatography-mass spectrometry. Use of deuterated phthalates as internal standards
Journal of Chromatography A, Vol. 1181, Núm. 1-2, pp. 125-130
-
Dissipation of fungicide pyrimethanil in grapes, must, fermenting must and wine
Trabajos presentados con motivo del VI Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. La Rioja, 2008
-
Efecto de la exposición a la luz sobre los parámetros de calidad de los vegetales mínimamente procesados
Avances en maduración y post-recolección de frutas y hortalizas (Acribia), pp. 723-730
-
Efectos de la aplicación de la prohexadiona de calcio como regulador de crecimiento en la composición polifenólica de los vinos tintos
Trabajos presentados con motivo del VI Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. La Rioja, 2008
-
El patrimonio geológico y la geodiversidad de España
Eubacteria, Núm. 21, pp. 14-18
-
Formal [2+2] Cycloaddition of 2-Acylaminoacrylates with Vinyl Sulfides. An Approach to Cyclobutane-alfa-Amino Acids as S-Phenylcysteine Analogues
Synthesis (Stuttgart), Vol. 5, pp. 743-746
-
Fósiles e icnofósiles del Cretácico continental
Contextos geológicos españoles. Una aproximación al patrimonio geológico español de relevancia internacional (INSTITUTO GEOLOGICO Y MINERO DE ESPAÑA), pp. 99-106