Agricultura y Alimentación
Departamento
Instituto de Fermentaciones Industriales
Madrid, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto de Fermentaciones Industriales (6)
2010
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A "Saccharomyces cerevisiae" wine yeast strain overproducing mannoproteins selected through classical genetic methods
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences, Vol. 44, Núm. 4, pp. 243-249
2007
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Contribución de la fermentación maloláctica realizada por Oenococcus oeni y Lactobacillus plantarum, a la composición fenólica no antociánica de vinos tintos
Avances en ciencias y técnicas enológicas: transferencia de tecnología de la red GIENOL al sector vitivinícola
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Contribution of malolactic fermentation by Oenococcus oeni and lactobacillus plantarun to the changes in the nonantthocyanin polyphenolic composition of red wine
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 55, Núm. 13, pp. 5260-5266
2005
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Wine volatile and amino acid composition after malolactic fermentation: Effect of Oenococcus oeni and Lactobacillus plantarum starter cultures
Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 53, Núm. 22, pp. 8729-8735
1996
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Changes in concentration of nitrogenous compounds during fermentetion of white grape musts at pilot plant scale.
Food science and technology international = Ciencia y tecnología de alimentos internacional, Vol. 2, Núm. 2, pp. 87-93
1992
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Grape, apple and pineapple juice characterisation and detection of mixtures
Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 60, Núm. 1, pp. 47-53