A "Saccharomyces cerevisiae" wine yeast strain overproducing mannoproteins selected through classical genetic methods

  1. Daniel González Ramos 1
  2. A. Muñoz 1
  3. Anne Julien-Ortiz 2
  4. Antonio Tomás Palacios García 3
  5. José María Heras Manso 4
  6. Ramón González García 1
  1. 1 Instituto de Fermentaciones Industriales
    info

    Instituto de Fermentaciones Industriales

    Madrid, España

    ROR https://ror.org/00y518s84

  2. 2 Lallemand SAS, 19, rue des Briquetiers, 31702 Blagnac cedex, France
  3. 3 Laboratorios Excell Ibérica S.L. Polígono la Portalada II, C/Planillo, No 12, pabellón B, 26006 Logroño, La Rioja, Spain
  4. 4 Lallemand España, Zurbano 71, oficina 6, 28010 Madrid, Spain
Revista:
OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences

ISSN: 1151-0285

Año de publicación: 2010

Volumen: 44

Número: 4

Páginas: 243-249

Tipo: Artículo

Otras publicaciones en: OENO ONE: Journal international des sciences de la vigne et du vin = International journal of vine and wine sciences