Carolina
Royo Brun
Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
Logroño, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (11)
2022
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Caracterización genética y de caracteres reproductivos en variedades de vid sin semilla de Armenia
IV Jornadas del Grupo de Viticultura: Acta de Horticultura : Comunicaciones Técnicas Sociedad Española de Ciencias Hortícolas : 26-28 de octubre 2022, Pamplona/Iruña
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‘Tempranillo Blanco’, más que una pérdida de color
Enoviticultura, Núm. 74
2021
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Reduced gamete viability associated to somatic genome rearrangements increases fruit set sensitivity to the environment in Tempranillo Blanco grapevine cultivar
Scientia Horticulturae, Vol. 290
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Whole genome resequencing and custom genotyping unveil clonal lineages in ‘Malbec’ grapevines (Vitis vinifera L.)
Scientific Reports, Vol. 11, Núm. 1
2019
2017
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Catastrophic unbalanced genome rearrangements cause somatic loss of berry color in grapevine
Plant Physiology, Vol. 175, Núm. 2, pp. 786-801
2016
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Developmental, transcriptome, and genetic alterations associated with parthenocarpy in the grapevine seedless somatic variant Corinto bianco
Journal of Experimental Botany, Vol. 67, Núm. 1, pp. 259-273
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Reducing sampling bias in molecular studies of grapevine fruit ripening: transcriptomic assessment of the density sorting method
Theoretical and Experimental Plant Physiology, Vol. 28, Núm. 1, pp. 109-129
2014
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Circadian oscillatory transcriptional programs in grapevine ripening fruits
BMC Plant Biology, Vol. 14, Núm. 1, pp. 1-15
2013
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Thermotolerance responses in ripening berries of vitis vinifera l. cv muscat hamburg
Plant and Cell Physiology, Vol. 54, Núm. 7, pp. 1200-1216