Alda João Sousa
Rodrigues
Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino
Logroño, EspañaPublicacións en colaboración con investigadores/as de Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino (6)
2017
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Hypoxia and iron requirements are the main drivers in transcriptional adaptation of Kluyveromyces lactis during wine aerobic fermentation
International Journal of Food Microbiology, Vol. 246, pp. 40-49
2016
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Environmental factors influencing the efficacy of different yeast strains for alcohol level reduction in wine by respiration
LWT - Food Science and Technology, Vol. 65, pp. 1038-1043
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Identification of target genes to control acetate yield during aerobic fermentation with Saccharomyces cerevisiae
Microbial Cell Factories, Vol. 15, Núm. 1
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Non-conventional Yeast Species for Lowering Ethanol Content of Wines
Frontiers in Microbiology, Vol. 7, Núm. MAY
2015
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Análisis del transcriptoma de "Kluyveromyces lactis" en condiciones de respiración enológicas para obtener vinos de menor grado alcohólico
Avances en microbiología
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Genes que afectan a la producción de ácido acético por parte de "Saccharomyces cerevisiae"307 durante la fermentación en presencia de oxígeno
Avances en microbiología