Publicaciones en las que colabora con Maite Novo Molinero (8)

2015

  1. An impaired ubiquitin ligase complex favors initial growth of auxotrophic yeast strains in synthetic grape must

    Applied Microbiology and Biotechnology, Vol. 99, Núm. 3, pp. 1273-1286

2014

  1. Improved fermentation kinetics by wine yeast strains evolved under ethanol stress

    LWT - Food Science and Technology, Vol. 58, Núm. 1, pp. 166-172

2012

  1. Food ethics for an active citizenry: AgroFood Democracy - An active learning tool

    Climate Change and Sustainable Development: Ethical Perspectives on Land Use and Food Production (Wageningen Academic Publishers), pp. 517-519

  2. Identificación de genes relevantes para la adaptación de "Saccharomyces cerevisiae" a la fermentación alcohólica

    Avances en microbiología de los alimentos

  3. Mecanismos de adaptación de "S. cerevisiae" a la fermentación del mosto de uva. Aproximaciones de genómica funcional

    Avances en microbiología de los alimentos

  4. Wine Technology

    Handbook of Fruits and Fruit Processing: Second Edition, pp. 461-488