Publikationen, an denen er mitarbeitet Søren B. Engelsen (6)

2022

  1. Monitoring of the Rioja red wine production process by 1H-NMR spectroscopy

    Journal of the Science of Food and Agriculture, Vol. 102, Núm. 9, pp. 3808-3816

2012

  1. Clasificación de vinos de Rioja con resonancia magnética nuclear

    La Semana vitivinícola, Núm. 3389, pp. 2077-2083

  2. Clasificación de vinos de Rioja con resonancia magnética nuclear

    La Semana vitivinícola, Núm. 3386, pp. 1782-1790

  3. Investigations of la Rioja terroir for wine production using 1H NMR metabolomics

    Journal of Agricultural and Food Chemistry, Vol. 60, Núm. 13, pp. 3452-3461

2010

  1. Clasificación de vinos de la D.O.CA. Rioja empleando resonancia magnética nuclear de protón y técnicas quimiométricas

    Trabajos presentados con motivo del VII Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. Logroño, La Rioja, España, 12, 13, y 14 de mayo de 2010

2006

  1. Effect of beta-O-glucosylation on L-Ser and L-Thr Diamides: A Bias toward alfa-Helical Conformations

    Chemistry - A European Journal, Vol. 12, Núm. 30, pp. 7864-7871