Gestión y Control de las Vinificaciones
GESVIN
Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatea
Lejona, EspañaPublicaciones en colaboración con investigadores/as de Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatea (4)
2004
-
High tolerance of wild Lactobacillus plantarum and Oenococcus oeni strains to lyophilisation and stress environmental conditions of acid pH and ethanol
FEMS Microbiology Letters, Vol. 230, Núm. 1, pp. 53-61
2000
-
Characterization of oenological strains of Saccharomyces cerevisiae using cellular fatty acid and mtDNA restriction polymorphism analysis.
Sciences des Aliments, Vol. 20, Núm. 3, pp. 321-330
1997
-
Ecology of inoculated and spontaneous fermentations in Rioja (Spain) musts, examined by mitochondrial DNA restriction analysis
International Journal of Food Microbiology, Vol. 36, Núm. 2, pp. 241-245
1995
-
Selección de levaduras vínicas en la Denominación de Origen Calificada Rioja
Zubía, Núm. 7, pp. 103-111