Biotecnología Enológica y Microbiana
UR-BIOTEC
Marta María Inés
Dizy Soto
INVESTIGADORA EN FORMACIÓN
Publicaciones en las que colabora con Marta María Inés Dizy Soto (4)
2008
-
Semipreparative-HPLC fractionation for taste characterization of young red wines var: tempranillo by sensory analysis
Trabajos presentados con motivo del VI Foro Mundial del Vino: [recurso electrónico]. La Rioja, 2008
2007
-
Evidence of mixed wild populations of Oenococcus oeni strains during wine spontaneous malolactic fermentations
European Food Research and Technology, Vol. 226, Núm. 1-2, pp. 215-223
2004
-
High tolerance of wild Lactobacillus plantarum and Oenococcus oeni strains to lyophilisation and stress environmental conditions of acid pH and ethanol
FEMS Microbiology Letters, Vol. 230, Núm. 1, pp. 53-61
2001
-
Bacterias lácticas y bacteriocinas del vino.
Bacteriocinas producidas por bacterias lácticas y su aplicación a la industria alimentaria. (UNIVERSIDAD DE GRANADA), pp. 79-90